Palvelut

Sisustamme tekstiilein niin julkitilat, yritykset kuin kodit.

Ota yhteyttä ›

Suomen Yliopistokiinteistöt, Hervannan kampus
Tilaratkaisut, tyyli ja tunnelma – palvelemme Tampereelta

Tekstiilisuunnittelu on monien mahdollisuuksien maailma

Tekstiileillä sisustaminen on pintoja, kuvioita, värjeä ja tekstuureja. Yksityiskohtia, mutta silti yhteen sointuvaa kokonaisuutta aina katon rajasta lattiaan. Tekstiileillä on tärkeä roolinsa myös tilojen toiminallisuudessa – tiloja voidaan jakaa, vaikuttaa akustiikkaan, valon säätelyyn ja yksityisyyteen. 

Meiltä saat palvelua, joka tähtää tähän kaikkeen, teidän kohteenne ja toiveenne erityispiirteet huomioiden. Referensseistä voit lukea muutamia otteita jo toteutuneista projekteistamme. 

Palveluumme kuuluu aina suunnitelman lisäksi tarvittavien tekstiilien hankkiminen, ompelu ja verhoilu sekä asennus sisustuskohteeseen.

Ota yhteyttä ›
Niemen muuttopalvelu Tampere
Julkisten tilojen ja toimitilojen

tekstiilisisustaminen

Tällaisissa kohteissa kaivataan usein erilaisia verhoratkaisuja. Suunnittelemme ja asennamme pimennysverhot, sivu- ja rullaverhot, ääntä vaimentavat tilanjakajaverhot sekä läpikuultavat screen-rullaverhot, jotka estävät häikäisyn ja toimivat näkösuojana. Ne eivät kuitenkaan blokkaa näkyvyyttä ulos kiinni ollessaan, toisin kuin säleverhot. 

Sairaaloihin ja muihin terveydenhuollon tiloihin on myös saatavilla pukeutumisverhot ja vastaanottojen oviverhot, niin ikään antibakteeriset verhot.

Yrityksille ja muille toimijoille laadimme ja laitamme kuntoon kaikki brändiä tukevat sisustustekstiilit ja kalusteverhoilut, aina erikoisemmatkin pyynnöt huomioiden. 

Ota yhteyttä ›
Kotien, vaativankin maun

tekstiilisisustaminen

Koteihin pyrimme tuomaan sen, mikä haaveissa on kenties jo kauan häilynyt. Se jokin tietty tyyli ja tunnelma, ehkä jotain, mihin ihastuit Pinterestiä selaillessasi, mutta joka ei omin neuvoin ole saavutettavissa. Toisinaan asuintilat voivat olla liian vaativat ja luovuutta edellyttävät, jotka vain tekstiilien ammattilainen pystyy toteuttamaan. 

Tekstiilisuunnittelumme mahdollistaa esimerkiksi päiväpeitteet, ylelliset vuodevaatteet ja verhoillut sängynpäädyt, koristetyynyt, kokolattiamatto ja irtomatot sekä kylpytekstiilit. Tottakai myös verhot, joissa niin ikään voidaan ottaa huomioon tilanjako-, pimennys- ja muut ominaisuudet. 

Ota yhteyttä ›
<h3>Restaurant Syke & Bistro Pulssi</h3>
<h4>Juvenes Oy</h4>

<h6>- Suunnittelu Inner Sisustusarkkitehdit Oy</h6>

Hyvä yhteistyö suunnittelijan kanssa kantaa hedelmää asiakkaalle asti. Kuuntelemme herkällä korvalla suunnittelijan toiveet löytääksemme kokonaisuuteen sopivat vaihtoehdot niin laadullisesti, toiminnallisesti kuin kustannustehokkaasti. 

Ota yhteyttä ›

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita